CASIO LK-S450 Klavijatura

  • Raspoloživost: Nema na zalihi
  • Prodavac: CASIO
  • Tip: LKS450

CASIO LK-S450 najnovija je prijenosna klavijatura sa 61 dinamičkom osvijetljenom tipkom, bogatim zvukovima i bezbrojnim mogućnostima za maksimalan užitak u glazbi! Osvijetljene tipke olakšavaju učenje, uz visokokvalitetne zvukove za sviranje svih glazbenih žanrova i sjajne ritmove za glazbenu pozadinu. Za mogućnost sviranja uz omiljene glazbene matrice, koristite besplatnu aplikaciju za učenje Casio Chordana Play. Klavijatura je jednostavna za korištenje, prikladna je za početnike i amaterske glazbenike, a zbog izvrsnog zvuka, lagane prenosivosti i mogućnosti napajanja na baterije, odličan je instrument i za zahtjevnije glazbenike. 

Sa CASIO WU-BT10 bežičnim MIDI i audio adapterom (prodaje se odvojeno, ne dolazi u setu!) možete slušati glazbu sa svog pametnog telefona ili tableta putem snažnih zvučnika LK-S450 klavijature ili naučiti novu pjesmu uz besplatnu aplikaciju Chordana Play bez potrebe za dodatnim kablovima.

Boja: Crna
Broj tonova: 61 standard size keys, Touch Response (3 sensitivity levels, off)
Broj polifonija: 48
Broj preset glasova: 600
Broj preset pjesma: 160
Pojačala: 2.5W + 2.5W
Zvučnici: 13cm x 6cm (x 2)
Kontrole: Key Lighting System (on/off)
Specifikacije: Preset Rhythms: 200 types
Specifications II: APP Function Chordana Play
Dužina: 93.0 cm
Širina: 8.4 cm
Visina: 25.8 cm
Težina: 4.6 kg


Item No.: LKS450

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha

O nama

Da li ste profesionalac? Igrate li vikendom? Možda je muzika vaš hobi? Nije bitno. Ono što je važno je da delimo vašu strast prema muzici i muzičkim instrumentima. Ako se obratite našem stručnom osoblju, na raspolaganju su vam ljudi koji razumeju vašu strast prema muzici, vaše želje i nedoumice i koji će vas svojim znanjem i savetima podržati u onome što vam je zaista važno, a to je da izaberete i kupite instrument vaših snova.

Join Our Newsletter

*Don't worry, we respect your privacy. Your email address WILL NOT be shared.

© Copyright 2001 - 2023, MUSIC MAX