Other Electro Ukuleles

FLIGHT MUSTANG EQ-A je elektroakustični tenor ukulele, tijela u potpunosti izrađenog od punog drveta akacije. Akacija je drvo koje ima dugu baštinu u ..

898,31 KM

FLIGHT DUBS bas ukulele je ugodan dodatak glazbenim sastavima različitih glazbenih stilova jer pruža zvuk bas gitare, a upola je manji od prave bas gi..

511,11 KM

FLIGHT NIGHTHAWK EQ TENOR je elektroakustični ukulele tenor veličine. Flight voli uvesti inovacije s novim i neobičnim dizajnom u stvaranju ukulela ko..

748,01 KM

FLIGHT SOPHIA TE je elektroakustični ukulele tenor veličine, modernog dizajna, s prednjom pločom izrađenom od kvalitetnog punog drveta smreke, te lami..

541,51 KM

FLIGHT FIREBALL EQ-A Tenor ukulele

FLIGHT FIREBALL EQ-A je elektroakustični tenor ukulele tijela izrađenog od punog manga, s ukrasima od obojenog javora, uključujući rozetu, udoban rub ..

1.067,99 KM

FLIGHT DIANA TE SOUNDWAVE tenor ukulele kombinira nevjerojatni Flight Diana tenor ukulele s vrhunskim Soundwave Pickup sustavom. Diana je model iz Fli..

700,01 KM

FLIGHT VANGUARD TPP tenor električni ukulele je fantastična inovacija u svijetu ukulelea! Izgleda kao električna gitara, a zapravo je ukulele. Vrat i ..

643,99 KM

FLIGHT CENTURION GT Vintage Gold je električni tenor ukulele, tijela izrađenog od punog drveta, sa jednim cutaway izrezom i metalnim žicama, koja pruž..

560,00 KM

FLIGHT CENTURION Vintage Burst tenor električni ukulele je fantastična inovacija u svijetu ukulelea! Izgleda kao električna gitara, a zapravo je ukule..

560,00 KM

FLIGHT VICTORIA TENOR ukulele uistinu je poseban ukulele za zahtjevnije glazbenike. Odmah upada u oči s okruglim izrezom i crnim zakrivljenim naslonom..

548,00 KM

FLIGHT DIANA TE EQ je elektroakustični ukulele tenor veličine, koji će Vas zasigurno oduševiti svojim zapanjujućim zvukom koji je rezultat vrhunske iz..

510,01 KM

FLIGHT PATHFINDER TBL tenor električni ukulele je fantastična inovacija u svijetu ukulelea! Izgleda kao električna gitara, a zapravo je ukulele. Vrat ..

492,00 KM

FLIGHT SOPHIA SOUNDWAVE tenor ukulele kombinira nevjerojatni Flight Sophia tenor ukulele s vrhunskim Soundwave Pickup sustavom. Sophia je model iz Fli..

722,00 KM

FLIGHT ANTONIA TE EQ je elektroakustični ukulele tenor veličine, iz Flight Princess serije ukulelea. Prednja ploča izrađena je od punog mahagonija, a ..

349,99 KM

Što je bolje od Flight Fireball tenor ukulelea? Što kažete na Flight Fireball bariton ukulele? Bariton ukulele najčešće su ugođene u "top four string..

1.263,99 KM

LAG TKU150TE je ozvučeni tenor ukulele koji Vam omogućuje jednostavnu upotrebu zbog užeg vrata, ali također i znatnim volumenom u dizajnu tenora. Ugra..

492,03 KM

LAG TKB150CE Bass ukulele

LAG TKB150CE ozvučeni fretless bas ukulele mogao bi biti najsvestraniji instrument koji ćete ikad kupiti! Pruža pravi bas performans, akustično ili uk..

404,21 KM

FLIGHT PHANTOM EQ je elektroakustični tenor ukulele, tijela u potpunosti izrađenog od punog drveta akacije, s jedinstveno oblikovanim headstockom, te ..

760,01 KM

FLIGHT VANGUARD TBK tenor električni ukulele je fantastična inovacija u svijetu ukulelea! Izgleda kao električna gitara, a zapravo je ukulele. Vrat i ..

630,50 KM

FLIGHT PIONEER CR tenor električni ukulele je fantastična inovacija u svijetu ukulelea! Izgleda kao električna gitara, a zapravo je ukulele. Vrat i ti..

598,00 KM

FLIGHT PATHFINDER TBK tenor električni ukulele je fantastična inovacija u svijetu ukulelea! Izgleda kao električna gitara, a zapravo je ukulele. Vrat ..

531,99 KM

5-9 Dana
FLIGHT DUT34 EQ Tenor ukulele FLIGHT DUT34 EQ Tenor ukulele

Za sve koji žele imati ukulele većih dimenzija, FLIGHT DUT34EQ MAH/MAH tenor ukulele je pravi izbor. Sa svojih 19 polja omogućuje Vam lakši prelazak s..

264,01 KM

Stranica 1 do 22 od 22 (1 stranica)