Palice za bubnjeve

PRO-MARK TX5AW CLASSIC Forward 5A Bubnjarske palice

PRO-MARK TX5AW Classic Forward 5A su bubnjarske palice ovalnog vrha i kratkog suženja, stvarajući osjećaj položenosti prema naprijed za veću snagu. Hi..

32,99 KM

PRO-MARK TX5BW CLASSIC Forward 5B Bubnjarske palice

PRO-MARK TX5BW Classic Forward 5B su bubnjarske palice ovalnog vrha i kratkog suženja, stvarajući osjećaj položenosti prema naprijed za veću snagu. Hi..

32,99 KM

VIC FIRTH 5BN su bubnjarske palice s najlonskim vrhom u obliku suze za bogat i kristalno čist zvuk činela i  dodatnu izdržljivost. Lagane i brze - odl..

32,99 KM

PRO-MARK LA5AW 5A Bubnjarske palice

PROMARK LA5AW: specijalne Promark LA bubnjarske palice izrađene su od istog drveta kao i American hickory serija, odlične za sve stilove glazbe i omil..

18,01 KM

VIC FIRTH 7AN su lagane ali čvrste bubnjarske palice s najlonskim vrhom u obliku suze, prikladne za žanrove poput jazza. Savršene su za lagani jazz il..

32,99 KM

VIC FIRTH SSG Steve Gadd Bubnjarske palice

VIC FIRTH SSG Steve Gadd Signature bubnjarske palice dizajnirao je jedan i jedini majstor groovea i živuća legenda, Steve Gadd! Palica sadrži 'bačvast..

33,99 KM

VIC FIRTH 5ANVG American Classic® Vic Grip su bubnjarske palice s najlonski vrhom u obliku suze za bogat i kristalno čist zvuk činela i dodatnu izdržl..

39,99 KM

VIC FIRTH X5A Extreme bubnjarske palice jednake su kao model 5A, samo su produžene za 13 mm. Vrh palice u obliku suze lijepo balansira artikulaciju i ..

30,99 KM

VIC FIRTH SRH2 HARDIMON Bubnjarske palice

Boja: NaturalFiniš: MatDrvo: HickoryTip Shape: RoundTip Material: WoodDiameter: 17,7 mmSpecifikacije: Corpsmaster SeriesDužina: 429 mmTežina: 91,0 gVi..

86,33 KM

Vic Firth American Custom SD10 swinger palice, idealan izbor za bubnjare koji sviraju laganiju glazbu ili koji preferiraju palice koje su deblje, a ne..

30,99 KM

PRO-MARK R7AAG REBOUND Active Grip 7A Bubnjarske palice

PROMARK R7AAG Rebound ActiveGrip su 5B bubnjarske palice od američkog hickoryja s ActiveGripom. S novom ProMark Select Balance serijom, bubnjari imaj..

35,99 KM

VIC FIRTH 2B su izvrsne bubnjarske palice za za teži rock, bend i vježbanje. Snažne su i izdržljive, sa srednjim suženjem za čvrst osjećaj. American ..

30,99 KM

VIC FIRTH 85A kombinira dimenzije 8D i 5A bubnjarskih palica što rezultira savršeno balansiranim palicama s laganijim dodirom. American Classic® seri..

30,99 KM

PRO-MARK TX7AW CLASSIC Forward 7A Bubnjarske palice

PROMARK TX7AW Classic Forward 7A su bubnjarske palice ovalnog vrha i kratkog suženja, stvarajući osjećaj položenosti prema naprijed za veću snagu. Hic..

32,99 KM

VIC FIRTH 5BT AMERICAN Classic TERRA Bubnjarske palice

Item No.: 5BT..

29,79 KM

VIC FIRTH SPE2: još jedne nevjerojatne bubnjarske palice koji je dizajnirao jedan i jedini Peter Erskine! Duži konus i manji vrh u obliku suze omoguću..

33,99 KM

Popular 5A Acorn model drumsticks in a selection of new multi-layer neon color finishes. Colors available include neon yellow, green and pink. These s..

32,99 KM

Izrađene su od drveta karija (hickory), koje se također zbog svoje kvalitete koristi i u izradi kvalitetnih podova, namještaja, alata, sportski rekviz..

30,99 KM

ON STAGE HW7A 7A Bubnjarske palice

OSS HW7A bubnjarske palice idealan su izbor za vježbanje kod kuće ili učenje prvih koraka na bubnjevima. Da biste svirali brzinom munje, potrebne su V..

8,00 KM

VIC FIRTH 5AT AMERICAN Classic TERRA Bubnjarske palice

Item No.: 5AT..

29,79 KM

Vic Firth American Classic jedne od najpopularnijih i najprodavanijih bubnjarskih palica!  Izrađene su od drveta karija (hickory), koje se također zb..

30,99 KM

Tip Shape: RoundTip Material: WoodMaterijal: HickoryDiameter: 1.32cmSpecifikacije: Taper: MediumSpecifications II: Surface Cooling: LacquerDužina: 39...

30,99 KM

VIC FIRTH X5BN Extreme Nylon Bubnjarske palice

VIC FIRTH X5BN Extreme bubnjarske palice jednake su kao model 5BN, samo su produžene za 13 mm. Najlonski vrh palice u obliku suze lijepo balansira art..

32,99 KM

Vic Firth 7A American classic, lagana palica izrađena za žanrove poput jazza. Iako su tanje, čvrste su.  Vrh palice je u obliku suze. Izrađene u SAD..

30,99 KM

PRO-MARK LA7AW 7A Bubnjarske palice

PROMARK LA7AW su 7A bubnjarske palice standardnog promjera za one koji vole lakše, kraće palice. Ove palice izvrsne su za sviranje jazza gdje se cijen..

18,01 KM

VIC FIRTH 5BNVG American Classic® Vic Grip su bubnjarske palice s najlonski vrhom u obliku suze za bogat i kristalno čist zvuk činela i dodatnu izdržl..

41,89 KM

Artikal: 2BNThe American Classic® line combines tradition and Vic Firth style. With bold designs for fuller sound, the Classics are turned from select..

32,99 KM

PRO-MARK TX-7AW-FG CLASSIC Fire Grain 7A Bubnjarske palice

PROMARK TX7AW-FG su najizdržljivije Promark Classic 7A bubnjarske palice ikada! FireGrain je revolucionarni proces kaljenja toplinom koji pretvara obi..

39,80 KM

Stranica 1 do 28 od 165 (6 stranica)