CASIO CT-X700 Klavijatura

  • Raspoloživost: Na lageru
  • Prodavac: CASIO
  • Tip: 68837


  • 494,73 KM

  • Bez PDV-a: 405,52 KM

Raspoloživost: EU SKLADIŠTE: 14-28 DANA

Originalne upute za upotrebu na hrvatskom jeziku dobivate samo uz Casio klavijature kupljene kod ovlaštenih prodavača u Hrvatskoj!

Upoznajte CASIO CT-X700! Njegova pristupačna cijena čini ga odličnim izborom za početnike, a njegov zapanjujući zvuk ga čini "must have" za klavijaturiste svih razina koji trebaju prijenosni instrument. Ono što uistinu izdvaja CT-X700 od drugih prijenosnih klavijatura je njegova jezgra: AiX Sound Source. Ova tehnologija omogućuje CT-X700 da zvuči poput klavijatura puno višeg cjenovnog razreda.

Reproducirajte zvuk klavira, dodajte reverb i osjećajte se kao da ste u koncertnoj dvorani. Između 600 ugrađenih zvukova izaberite odličan koncertni klavir, elektronska pianina sa vintage efektima (phaser, flanger...), zvukove puhačkih instrumenata sa prirodnim vibratom, i mnoštvo glazbenih instrumenata sa različitim zvučnim efektima koji vrlo vjerno reproduciraju zvuk "pravog glazbala" kao što su gitare, bas gitare, bubnjevi, itd. Pomoću tipke "Category" istražite 600 različitih tonova, a u svakoj kategoriji pronaći ćete nevjerojatnu raznolikost živopisnih instrumenata koji nadilaze vaša očekivanja.

Sa stotinama ugrađenih ritmova, uvijek ćete imati bend spreman za svirku. Naći ćete stare omiljene hitove na vrhu zaslona, ​​a svi se reproduciraju s nevjerojatno realnim instrumentima koji zvuče bolje nego ikad. Ritam sekcija nudi autentične zvukove akustičnih bubnjeva, vintage ritam mašina i ostalih perkusija. 

Brzo zabilježite inspiraciju pomoću ugrađenog snimača ili uživajte u pjesmarici od 160 ugrađenih pjesama. Upotrijebite Step-Up Lesson sustav, kako biste lako naučili pjesme, a na zaslonu je prikazan odgovarajući prstomet i notni zapis.

CT-X-ov USB-MIDI priključak Vam omogućuje povezivanje s bilo kojim Mac, PC, Android ili iOS uređajem bez potrebe za instalacijom drivera. Uključeni stalak za note dizajniran je da drži tablete, a tu je čak i ugrađeni držač za mobitele kako bi Vam korištenje aplikacija za CT-X klavijaturu učinio što praktičnijim.

CT-X700 je kompaktan i lagan model, s čvrstim plastičnim kućištem. Također tu je i mogućnost napajanja baterijama.

Uz kupnju CT-X700 nudimo Vam 25% popusta na sljedeće artikle:

Prilikom naplate u košarici, upišite kod CAS25.

Broj tonova: 61standard size keys with Touch Response
Broj polifonija: 48
Broj preset glasova: 600
Broj preset pjesma: 160, User Songs: 10
Zvučnici: 12cm x 2 (Output: 2.5W + 2.5W)
Proizvodi snagu: AD-E95100L, Batteries: 6 AA-size alkaline batteries
Specifikacije: Built-in Rhythms: 195, User Rhythms: 10
Širina: 94.8 cm
Visina: 10.9 cm
Dubina: 35.0 cm
Težina: 4.3 kg

Item No.: 68837

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha