YAMAHA YTR-4335GSII Truba

  • Raspoloživost:
  • Prodavac: YAMAHA
  • Tip: 87351

YAMAHA YTR-4335GS temelji se na prethodničkom modelu koji je bio jedan od najvažnijih instrumenata u glazbenim školama i u limenim orkestrima. Oprema je općenito poboljšana i ima najnovije standarde! Pažljivo proizvvedena za ambicionzog svirača.

Novo zvono od dva dijela izrađeno je od mesinga i ima manju težinu zbog optimizirane debljine. To brine za lakšu točku napada i poboljšanu izdržljivost. Zvono daje instrumentu topao i usklađen zvuk u cijelom rasponu tonova. Novo razvijene kabine i gumbi ventila čvršći su nego prije; ovo poboljšava zvuk. Možete odabrati puno više boja zvuka i brine se za dodatnu podršku za impresivno sviranje. 

Boja: Srebrna
Finiš: Sjajni
Tip: Bb trba
Bore: 11.65mm (0.459")
Materijal zvona: Zlatni mesing
Više opcija: Uključen kofer
Diameter: 123mm
Specifikacije: mouthpiece TR-11B4
Težina: Medium

Item No.: 87351

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha

O nama

Da li ste profesionalac? Igrate li vikendom? Možda je muzika vaš hobi? Nije bitno. Ono što je važno je da delimo vašu strast prema muzici i muzičkim instrumentima. Ako se obratite našem stručnom osoblju, na raspolaganju su vam ljudi koji razumeju vašu strast prema muzici, vaše želje i nedoumice i koji će vas svojim znanjem i savetima podržati u onome što vam je zaista važno, a to je da izaberete i kupite instrument vaših snova.

Join Our Newsletter

*Don't worry, we respect your privacy. Your email address WILL NOT be shared.

© Copyright 2001 - 2023, MUSIC MAX