YAMAHA YTR-4335GII Truba Bb

  • Raspoloživost: Nema na zalihi
  • Prodavac: YAMAHA
  • Tip: 2460

YAMAHA YTR-4335GII temelji se na prethodničkom modelu koji je bio jedan od najvažnijih instrumenata u glazbenim školama i u limenim orkestrima. Oprema je općenito poboljšana i ima najnovije standarde!

Novo zvono od dva dijela izrađeno je od žutog mesinga i ima manju težinu zbog optimizirane debljine. To brine za lakšu točku napada i poboljšanu izdržljivost. Zvono od žute mjedi daje instrumentu topao i usklađen zvuk u cijelom rasponu tonova.

Novo razvijene kabine i gumbi ventila čvršći su nego prije; ovo poboljšava zvuk. Možete odabrati puno više boja zvuka i brine se za dodatnu podršku za impresivno sviranje. Ventili su izrađeni od MONEL-a i imaju samopodmazujuću kvalitetu. Interval održavanja je vrlo nizak. Sljedeći aspekt je velika vlačna čvrstoća materijala koja pruža visoku zaštitu od korozije. Zvuk YTR-4335GII optimiziran je zbog monel-a.

Boja: Zlatna
Finiš: Sjajni
Bore: ML bore (11.65mm;0.459''),
Bell Diameter: 2-piece bell (123mm; 4-7/8'')
Materijal zvona: Zlatni mesing
Materijal lule: Zlatni mesing
Finiš: Zlatna lakirana
Pribor: mouthpiece 11B4,case

Item No.: 2460

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha

O nama

Da li ste profesionalac? Igrate li vikendom? Možda je muzika vaš hobi? Nije bitno. Ono što je važno je da delimo vašu strast prema muzici i muzičkim instrumentima. Ako se obratite našem stručnom osoblju, na raspolaganju su vam ljudi koji razumeju vašu strast prema muzici, vaše želje i nedoumice i koji će vas svojim znanjem i savetima podržati u onome što vam je zaista važno, a to je da izaberete i kupite instrument vaših snova.

Join Our Newsletter

*Don't worry, we respect your privacy. Your email address WILL NOT be shared.

© Copyright 2001 - 2023, MUSIC MAX