LAG SAUVAGE ACE Electro Acoustic Guitar with Bag

  • Raspoloživost: Na lageru
  • Prodavac: LAG
  • Tip: 92032


  • 1.010,53 KM

  • Bez PDV-a: 828,30 KM

Raspoloživost: Na lageru

Lâg Sauvage-ACE je simbol inovativnog dizajna, umijeća izrade i predanosti održivosti koja karakterizira brend Lâg. Ova elektroakustična gitara auditorium oblika spaja estetsku ljepotu, izvanrednu zvučnu kvalitetu i upotrebu ekološki prihvatljivih materijala, stvarajući tako jedinstveno glazbeno iskustvo. Dizajn Sauvage-ACE uključuje značajke kao što su StageLâg sustav, zaobljena zadnja ploča i BrankoWood komponente koje odražavaju prepoznatljivi stil serije Sauvage.

Oblikovana s ekološki certificiranim BrankoWoodom i jedinstvenim postupkom ekološkog lakiranja, Sauvage-ACE kombinira ljepotu i ekološku osviještenost. Proces tropizacije osigurava da je drvo stabilno i otporno na promjene vlage i temperature, s osobinama sličnim dragocjenom, starom drvu, ali bez negativnog utjecaja na okoliš.

Auditorium oblik Sauvage-ACE donosi uravnotežen, izražajan ton, prikladan jednako za nastupe na pozornici i osobnu upotrebu. Njegove elegantne linije i udobna veličina čine ga svestranim glazbenim suputnikom.

Opremljena StageLâg elektronikom a Volume, Low, Middle, High, Phase i Notch kontrolama te ugrađenim tunerom, Sauvage-ACE pruža iznimnu preciznost u kontroli zvuka. Zaobljena zadnja strana doprinosi neusporedivom, punom tonu, obogaćenom grafitnim nutom i sedlom te BrankoWood komponentama.

Prepoznatiljiv dizajn Lâg glave zaokružuje vizualnu eleganciju Sauvage-ACE gitare. 

Sauvage Legacy Lâg Sauvage-ACE je više od gitare; to je izvanredan glazbeni pratilac koji dolazi sa čvrstom torbom, spreman za otvorenu cestu. Sa svojom jedinstvenom kombinacijom estetike, tehnološke sofisticiranosti i izvrsnog dizajna, zahvaća srž brenda Lâg.

Color: Natural wood
Broj pragova: 20  Medium Silver Nickel
Širina nut-a: 43 mm
Skala: 650 mm
Elektronika: Stage-Lâg (Volume, égaliseur 3-bandes, phase, notch, accordeur)
Most: Black Brankowood
Spajanje: X
Žice: Bronze 80/20 Light 12-53
Specifikacije: Top Pale Brankowood
Specifications II: Back&Sides Smoked Eucalyptus Rough Sawn Finish
Specifications III: Neck Khaya
Karakteristike: Fingerboard Brown BrankoWood
Features II: Radius 350 mm
Features III: Truss Rod Double-action, Nut Black graphite wedge / 72 mm & 43 mm
Pribor: Padded cover


Item No.: 92032

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha