BEAMZ MEGA PARTY PACK

  • Raspoloživost:
  • Prodavac: BEAMZ
  • Tip: 100.000

BEAMZ MEGA PARTY PACK :

  • BEAMZ APOLLO MULTIPOINT LASER
  • BEAMZ S500 SMOKE MACHINE
  • BEAMZ DJ10 JELLYMOON + RGB LASER

BEAMZ S500 je kompaktna dim mašina od 500 W s dobrom proizvodnjom dima, dizajnirana za male zabave i događaje. Ovaj mali uređaj može brzo proizvesti dim zbog kratkog vremena zagrijavanja i dolazi s žičanim daljinskim upravljačem. Može se postaviti na pod ili pričvrstiti na rasvjetu pomoću priloženog nosača za montažu. Na stražnjoj strani ima indikator razine tekućine. BEAMZ S500 sadrži pun spremnik tekućine za dim i spreman je za rad!

BEAMZ APOLLO je kompaktni mini laser klase 3B koji stvara podesivi efekt zvjezdanog neba u crvenoj i zelenoj boji. Idealno za barove, klubove itd.

BEAMZ 6-u-1 LED Mini Star Ball Sound je novi proizvod u ponudi, kreiran najnovijom LED tehnologijom, sa 6x 3W RGBAWP snažnih LED dioda i oštrim svijetlim zrakama. Sadrži daljinski upravljač i ugrađeni mikrofon i aktivira se zvukom ili automatskim načinom rada. Uz malu potrošnju energije i dobru izdržljivost, vrlo je dobar izbor za diskoteke, noćne klubove, barove, kućnu upotrebu ili druga mjesta za zabavu.

 Item No.: 100.000

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha

O nama

Da li ste profesionalac? Igrate li vikendom? Možda je muzika vaš hobi? Nije bitno. Ono što je važno je da delimo vašu strast prema muzici i muzičkim instrumentima. Ako se obratite našem stručnom osoblju, na raspolaganju su vam ljudi koji razumeju vašu strast prema muzici, vaše želje i nedoumice i koji će vas svojim znanjem i savetima podržati u onome što vam je zaista važno, a to je da izaberete i kupite instrument vaših snova.

Join Our Newsletter

*Don't worry, we respect your privacy. Your email address WILL NOT be shared.

© Copyright 2001 - 2023, MUSIC MAX