JET JL-500 GD Električna gitara

  • Raspoloživost: Nema na zalihi
  • Prodavac: JET
  • Tip: 6215

JET JL-500 GD je "goldtop" električna gitara LP stila. JL-500 je JET-ova prva serija singlecut električnih gitara. Značajke ovog modela su idealne za rock, koji svoj pravi karakter pokazuje na "drive" postavci pojačala, te tako postaje pravi i jedini "alat" tipičnog gitarskog rock zvuka. Hvataljka vrata JL-500 izrađena je od palisandera. Boja: Honey Burst

JET Guitars su novi brend električnih gitara stvoren za potpuno zadovoljstvo današnjih gitarista u svakom pogledu. Nadahnute vrhunskim klasičnim modelima gitarama, JET gitare nude moderan pristup dizajnu i stilu sa svježim i uzbudljivim izborom boja, završnih obrada i visokokvalitetnog drva. Ono što je najvažnije, JET gitare nude vrhunsko iskustvo sviranja po pristupačnoj cijeni.

Boja: Honey Burst
Color: Goldtop
Materijal tela: Mahagoni
Vrat: Mahagoni
Oblik vrata: Modern C
Fretboard: Ružino drvo
Broj pragova: 22
Širina nut-a: 42 mm
Skala: 648 mm
Pickguard: Krem
Konfiguracija magneta: HH
Elektronika: HH Alnico, made in Korea
Hardware: Hromirani
Most: Stoptail
Kontrole: 2V, 2T, 3 way switch
Specifikacije: Radius: 12″
Specifications II: Nut: Bone
Specifications III: Truss rod Double action

Item No.: 6215

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha

O nama

Da li ste profesionalac? Igrate li vikendom? Možda je muzika vaš hobi? Nije bitno. Ono što je važno je da delimo vašu strast prema muzici i muzičkim instrumentima. Ako se obratite našem stručnom osoblju, na raspolaganju su vam ljudi koji razumeju vašu strast prema muzici, vaše želje i nedoumice i koji će vas svojim znanjem i savetima podržati u onome što vam je zaista važno, a to je da izaberete i kupite instrument vaših snova.

Join Our Newsletter

*Don't worry, we respect your privacy. Your email address WILL NOT be shared.

© Copyright 2001 - 2023, MUSIC MAX