YAMAHA CLP-725WH Digitalni klavir

  • Raspoloživost:
  • Prodavac: YAMAHA
  • Tip: 725WH

YAMAHA Clavinova CLP-725, cjenovno najpristupačniji digitalni klavir CLP serije, sadrži novu GrandTouch-S mehaniku tipki od umjetne bjelokosti i ebanovine, 10 odabranih zvukova, escapement funkciju (točka prekida na tipki), CFX i Bosendorfer Impe klavirske uzorke, CFX i Bosendorfer Impe klavirske uzorke, CFX binauralni uzorak (za autentičan osjećaj prostora tijekom sviranja sa slušalicama)...

YAMAHA CLP serija digitalnih klavira koristi najsuvremeniju tehnologiju za pravi doživljaj sviranja na pravom klasičnom klaviru, omogućujući pijanistu sviranje s mnogo varijacija brzine i dubine kako bi stvorio jedinstveno osobno iskustvo izvedbe. YAMAHA CLP-700 serija zasigurno će učiniti sviranje klavira ugodnijim nego ikad. Digitalni klaviri Clavinova opremljeni su zgodnim značajkama koje samo digitalni klaviri mogu dati. Tijekom vježbanja noću, koristite slušalice i vježbajte uz ugrađene skladbe.

Novost je i odlična aplikacija Smart Pianist koju možete koristiti s pametnim uređajima, nudi mnoštvo mogućnosti poput poučnih lekcija iz klasičnih i modernih skladbi, podešavanje funkcija klavira, sviranje omiljenih skladbi uz akorde i mnoge druge funkcije.

Boja: Bela
Broj tonova: 88, GrandTouch-S™ keyboard: synthetic ebony and ivory keytops, escapement
Broj polifonija: 256
Broj preset glasova: 10
Broj preset pjesma: 10 voice demo songs + 50 classics
Broj pesama za snimanje: 1
Broj traka za snimanje: 2
Pojačala: 20 W x 2
Zvučnici: 12 cm x 2
Proizvodi snagu: 12 W (When using PA-300C AC adaptor)
Kontrole: 3: Damper (with half-pedal function), Sostenuto, Soft
Specifikacije: Yamaha CFX, Bösendorfer Imperial
Specifications II: Touch Sensitivity: Hard/Medium/Soft/Fixed
Pribor: Owner’s Manual, Quick Operation Guide, "50 Classical Music Masterpieces" Music Book, Online
Širina: 1,350 mm
Visina: 849 mm
Dubina: 414 mm
Težina: 43 kg


Item No.: 725WH

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha

O nama

Da li ste profesionalac? Igrate li vikendom? Možda je muzika vaš hobi? Nije bitno. Ono što je važno je da delimo vašu strast prema muzici i muzičkim instrumentima. Ako se obratite našem stručnom osoblju, na raspolaganju su vam ljudi koji razumeju vašu strast prema muzici, vaše želje i nedoumice i koji će vas svojim znanjem i savetima podržati u onome što vam je zaista važno, a to je da izaberete i kupite instrument vaših snova.

Join Our Newsletter

*Don't worry, we respect your privacy. Your email address WILL NOT be shared.

© Copyright 2001 - 2023, MUSIC MAX