FURCH 2D-SR VINTAGE NAT Akustična gitara

  • Raspoloživost: Nema na zalihi
  • Prodavac: FURCH
  • Tip: 7500629

Furch Vintage 2 gitara zaštićena je Vintage Hand-Brushed Finish-om, koji se nanosi istom tehnologijom i pruža prednosti UV premaza kao i Furch-ov Full-Pore Finish s visokim sjajem. Zahvaljujući ručnom poliranju, gitara ima ugodnu patinu koja podsjeća na tradicionalne instrumente. Dizajn gitare Furch Vintage 2, u kombinaciji s drugim značajkama poput herringbone rozete i obrubom od umjetne slonovače, nadahnjuje sliku fino ostarjelog instrumenta, pojačanu vrhunskim proizvodnim tehnologijama. Kao i svi drugi Vintage modeli, Furch Vintage 2 gitara izrađena je od masivnog drveta, koje kombinira tanku prednju ploču smreke i stražnju i bočnu stranu indijskog palisandra kako bi se stvorio bogat uravnoteženi zvuk.

Maksimalnu zaštitu tijekom transporta pruža visokokvalitetni Hiscox kofer s poliuretanskom izolacijskom pjenom koja štiti instrument od promjena vanjskih klimatskih uvjeta i mehaničkih oštećenja.

Uz gitaru dolazi i kofer.

Boja: Natural
Prednja ploča: Sitka smreka - puno drvo
Stranice: Indijsko ružino drvo - puno drvo
Zadnja ploča: Indijsko ružino drvo - puno drvo
Oblik tela: Dreadnought
Finiš: Sjajni
Finiš tela: Sjajni
Fretboard: Ebanovina
Širina nut-a: 45mm
Skala: 650mm
Mašinice: Gotoh SE700 Gold Patina - gear ratio 1:15
Most: Ebony
Žice: Elixir Ph-Br Nanoweb 12-53
Item No.: 7500629

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha

O nama

Da li ste profesionalac? Igrate li vikendom? Možda je muzika vaš hobi? Nije bitno. Ono što je važno je da delimo vašu strast prema muzici i muzičkim instrumentima. Ako se obratite našem stručnom osoblju, na raspolaganju su vam ljudi koji razumeju vašu strast prema muzici, vaše želje i nedoumice i koji će vas svojim znanjem i savetima podržati u onome što vam je zaista važno, a to je da izaberete i kupite instrument vaših snova.

Join Our Newsletter

*Don't worry, we respect your privacy. Your email address WILL NOT be shared.

© Copyright 2001 - 2023, MUSIC MAX