NUX WK-310 BLK Digitalni klavir sa klupom

  • Raspoloživost: Nema na zalihi
  • Prodavac: NUX
  • Tip: 7700163

Originalne upute za upotrebu na hrvatskom jeziku dobivate samo sa NUX klavirima kupljenim kod ovlaštenih prodavača u Hrvatskoj!

NUX WK-310 je praktični digitalni klavir s autentičnim iskustvom sviranja klavira, jednostavnog i elegantnog dizajna što ga čini savršenim za dodavanje stila Vašem domu. Namijenjen je početnicima i amaterskim glazbenicima, te je idealan izbor za Vaš prvi klavir s visokokvalitetnim performansama. Sadrži 88 klavirskih otežanih graded hammer tipki, koje savršeno hvataju i najmanje promjene u jačini pritiska. Mogućnost snimanja i ugrađeni metronom pomažu početnicima za lakšu vježbu.
189-tonska polifonija, zvuk Steinway koncertnog klavira + još 127 kvalitetnih zvukova, split/layer/duet funkcija, transpose funkcija, USB tip B za povezivanje s računalom, mogućnost bluetooth audio povezivanja, te elegantan dizajn po pristupačnoj cijeni zaista su sve što Vam je potrebno za Vaše prve korake u svijet klavira!

Uz klavir dolazi i klupica.

MONTAŽA:
Digitalni klaviri i klupice pakirani su u originalnom pakiranju i nisu sastavljeni. Upute o sastavljanju su priložene. Sastavljanje nije uključeno u cijenu!   
Boja: Crna
Broj tonova: 88
Tip klaviature: Graded Hammer (GH)
Broj polifonija: 189
Broj preset glasova: 128
Broj preset pjesma: 52
Broj pesama za snimanje: 1
Broj traka za snimanje: 1
Zvučnici: 4.5” x 2 @10W
Proizvodi snagu: DC12V/2A
Kontrole: Metronome, Recording, Play, Function, Voice
Specifikacije: Bluetooth 4.0
Specifications II: Connections: DC 12V, USB MIDI, AUX IN, LINE OUT, Headphones X 2, Pedal
Specifications III: 4 dynamic curves, Pitch shift, Metronome, Dual keyboard, Dual voices, Percussion tone, Delay&Reverb
Širina: 135,4 cm
Visina: 77,2 cm
Dubina: 33,2 cm
Težina: 40 kg

Item No.: 7700163

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha

O nama

Da li ste profesionalac? Igrate li vikendom? Možda je muzika vaš hobi? Nije bitno. Ono što je važno je da delimo vašu strast prema muzici i muzičkim instrumentima. Ako se obratite našem stručnom osoblju, na raspolaganju su vam ljudi koji razumeju vašu strast prema muzici, vaše želje i nedoumice i koji će vas svojim znanjem i savetima podržati u onome što vam je zaista važno, a to je da izaberete i kupite instrument vaših snova.

Join Our Newsletter

*Don't worry, we respect your privacy. Your email address WILL NOT be shared.

© Copyright 2001 - 2023, MUSIC MAX