Single D Strings for Viola

THOMASTIK 137 Dominant D 4/4 Pojedinačna žica za violu

Thomastik 137 Dominant žice koje se u svijetu smatraju visokim standardom jer su izrađene od vrlo fleksibilne sintetičke jezgre, te zbog toga pružaju ..

27,01 KM

Napredna sintetička jezgra dizajnirana je kako bi se u što kraćem roku postigao stabilan štim. Ton je fokusiran, jasan i otvoren, a zvuk vrlo moderan...

30,01 KM

  VISION SOLO žice nude veliku toplinu, fokus i jasnoću s energičnom i intenzivnom projekcijom zvuka. Zbog napredne tehnologije sintetičke jezgre ima..

43,99 KM

THOMASTIK PI22A Peter Infeld D Pojedinačna žica za violu

  PETER INFELD je profesionalnost - veliki spektar boja tonova omogućuje postizanje svih glazbenih izričaja. S toplim visinama i snažnim dubinama ton..

57,00 KM

Napredna sintetička jezgra dizajnirana je kako bi se u što kraćem roku postigao stabilan štim. Ton je fokusiran, jasan i otvoren, a zvuk vrlo moderan...

45,99 KM

JARGAR D MEDIUM Pojedinačna žica za violu

String Gauge: Medium2nd String material: Chrome steelString End Type: Ball EndVeličina: 4/​4Specifikacije: Up to 16.5" violaJargar chrome steel string..

38,60 KM

THOMASTIK S19AW Spirocore D Pojedinačna žica za violu

Fleksibilna spiralna jezgra zbog koje se produljuje vibracija, a inercija se smanjuje. Vrlo su osjetljive na dodir. Poznate su po prepoznatljivom tonu..

33,99 KM

DADDARIO H412MM Helicore D Medium Pojedinačna žica za violu

D'ADDARIO H412MM je D žica za violu srednje tenzije, sa titanijskim namotajem, namijenjena violama duljine skale 15"-16". Helicore žice za violu izra..

30,21 KM

THOMASTIK 19 Superflexible D 4/4 Pojedinačna žica za violu

Thomastik 19 Superflexible D žica za violu je žica s čeličnom jezgrom koja oponaša izgled užeta te time poboljšava elastičnost žica. Jako su izdržljiv..

28,01 KM

Stranica 1 do 9 od 9 (1 stranica)